Peněženka jako dárek pro muže


Peněženka jako dárek pro muže

Představte si sama sebe. Vánoční stromeček, narozeninový dort, promoce, výročí, jednoduše sváteční atmosféra v plném proudu. Dostanete dárek. Zasloužila jste si ho. Vaši blízcí si s výběrem dárků pro Vás dali práci. Vybírali je s láskou, péčí, prostě tak, aby Vám opravdu udělali radost. Těšíte se na rozbalování. Nejspíš se těšíte ještě víc, než na své dárky, na radost ve tváři těch, které jste sama obdarovala. Ten pocit při rozbalování je jedinečný. Plný očekávání a štěstí.

Vybrat dárek pro muže je většinou oříšek…

Určitě jste tím strávila spoustu času. Chcete, aby z něj měl opravdu radost. Aby mu Vás připomínal, aby ho rád nosil, používal, aby mu vydržel a aby se s ním mohl pochlubit. Chcete mu dát něco, co má hodnotu. Něco, co bude mít pořád při sobě, co bude kvalitní, funkční, krásné a odolné. Když se zamyslíte, není moc věcí, které by muž nosil denně u sebe. Kromě hodinek a mobilu se nabízí peněženka. Kožená peněženka navíc splňuje všechny uvedené parametry.

 

Výběr vhodné pánské peněženky ale taky není úplně snadný. Mrkněte na náš článek o tom, jak vybrat vhodnou peněženku pro muže.

Darujte kvalitní koženou peněženku

Jakmile se proberete všemi možnými i nemožnými typy peněženek, bude se Vám možná zdát prakticky nemožné, si v té záplavě nabídek vybrat. Jistě, kdykoli můžete vybrat jednu z laciných kožených nebo koženkových peněženek za pár stovek s tím, že když se mu nebude líbit, jednoduše ji vyhodí a žádná velká škoda nenastala. To ale přece nechcete, že ne? Chcete mu opravdu udělat radost. Když už mu chcete dát peněženku, musí být výjimečná. Právě takové peněženky jsme pro Vás vyrobili. Mrkněte do naší kolekce pánských peněženek z jemně broušené italské kůže.

3 důvody, proč jsou peněženky Charleston unikátní

  1. Jsou z výjimečně jemné italské teletiny, vyčiněné výhradně rostlinnými látkami, dokonale vybroušené a ohebné
  2. Jsou dokonale tenké, takže v kapse nedělají ošklivou bouli. I plná peněženka Charleston má zpravidla do 1 - 1,5 cm tloušťky
  3. Jsou uzpůsobené tak, aby navzdory svým minimalistickým rozměrům pojmuly vše, co moderní muž potřebuje


Ještě nejste přesvědčena? Přečtěte si recenze majitelů našich peněženek.


Napište komentář


Berte prosím na vědomí, že komentáře musí být před publikováním schváleny.