Chystané novinky pro rok 2020


Co chystám pro příští rok? Je toho, vzhledem k našemu úzkému sortimentu, poměrně dost: můžete se těšit na minimálně jeden nový typ peněženky, nové barevné kombinace stávajících modelů peněženek, nové kožené klíčenky a především kovové dvoubřité holící strojky.

Kovové holící strojky s otevřenou hlavicí

Začneme od toho nejdůležitějšího: v příštím roce bych rád zabrousil i do vod dosud neprobádaných a rozšířil sortiment o další gentlemanskou drobnost, kterou hodně mužů podceňuje—holící strojek. Holení samotné je na jednu stranu často nepřijemná nezbytnost, na stranu druhou však letitý rituál. Ať už se holíte rychle a z povinnosti nebo si z holení a péče o vousy děláte malou ceremonii, myslím, že celý proces si zaslouží určitou úroveň. Věřím, že kvalitní holící strojek je prvním krokem. V příštím roce se tedy můžete těšit na kovové dvoubřité holící strojky s otevřenou hlavou. Strojky s otevřenou hlavou jsou náročnější na cvik a zkušenosti a právě proto bych jimi rád začal. Prototypy už jsou na světě, soustruhy se pomalu roztáčejí. Těším se, jako malý kluk. Jestli se chcete o novinkách v nabídce dozvědět vždy jako první, přihlaste se k odběru našeho newsletteru. Je to opravdu občasník, nemusíte se bát, že bych Vás bombardoval e-maily obden. A žádný spam. Nikdy. Slibuji.

Nový model pánské peněženky

V příštím roce se pokusím dodržet tradici a jako zatím každý rok připravím nový model peněženky. V tuto chvíli mám 3 favorizované prototypy a každý z nich nechávám testovat (rozumějte nosit a používat) pár přátel. Minimálně jeden z nich to zkrátka musí dotáhnout do výroby.

Nové barevné kombinace stávajících peněženek

Z vašich dotazů, připomínek a komentářů (za které mimochodem velice děkuji!) jsem pochopil, že zrušení základní hnědé barvy bylo trochu krokem vedle. Hnědá by v naší nabídce rozhodně měla mít místo, protože se skvěle hodí k hnědým botám a pásku. Proto mám v plánu některé peněženky barevně obměnit a vrátit hnědou mezi základní barvy. Kdo ví, možná základní hnědou dostane i zmíněný nový model. Uvidíme…

Kožené klíčenky

Nošení klíčů je mi, stejně jako kdysi přebujelé šrajtofle, už dlouho trnem v oku. V současné chvíli tedy pracuji i na jednoduchých a elegantních kožených klíčenkách, které by se už příští rok mohly objevit v nabídce. Barevně si zatím nejsem jistý, zda je zařadím po bok peněženek a budou spolu tedy barevně ladit nebo naopak zkusím úplně nové barvy, které by mohly připravit půdu pro barevné kombinace peněženek. Nebojte se mi dát vědět, co by se vám líbilo víc. Každého komentáře, e-mailu, připomínky nebo podnětu si opravdu upřímně vážím!

A co bude dál?

Lákají mě kožené opasky, obaly na notebooky a… pánské tašky. Ty jsou ovšem příslovečnou vyšší dívčí a zatím si na ně netroufám. Jednak jde o nákladově řádově vyšší položku, druhak je samozřejmě zapotřebí mnoho pokusů, omylů a tím získané zručnosti. Velmi mě lákají i pánská pera, se kterými už nějaký čas koketuji. Jde ale o stejně neprobádané vody, jako holící strojky, se kterými si hraji už druhým rokem… Takže jde zatím stále o hudbu vzdálenější budoucnosti.



Napište komentář


Berte prosím na vědomí, že komentáře musí být před publikováním schváleny.