Jak se správně holit holicím strojkem s otevřenou hlavicí


Holení je pro mnoho mužů denní rutinou, ale správná technika a výběr nástrojů může tuto činnost proměnit z nutného zla na příjemný rituál. Holicí strojek s otevřenou hlavicí je jedním z těch nástrojů, který může přinést do vašeho holení preciznost a komfort. V tomto článku vám ukážeme, jak se správně holit tímto typem strojku a také vám představíme jeden z nejlepších modelů na trhu - Charleston Uptown, který najdete v našem e-shopu.

Co je to holicí strojek s otevřenou hlavicí?

Holicí strojek s otevřenou hlavicí je určen pro pokročilejší uživatele, kteří mají s holením nějaké zkušenosti. Otevřená hlavice umožňuje precizní a hladké oholení, protože ostří je více vystaveno a může lépe sledovat kontury obličeje. To znamená, že i hustší a delší vousy budou hladce oholeny.

Představení Charleston Uptown

Charleston Uptown je luxusní holicí strojek s otevřenou hlavicí, který kombinuje klasický design s moderními technologiemi. Tento strojek je vyroben z kvalitních materiálů, což zaručuje dlouhou životnost a perfektní oholení. Na e-shopu Charleston Club najdete tento model ve stylovém chromovaném provedení, které nejen dobře vypadá, ale také skvěle padne do ruky.

Jak se správně holit s otevřenou hlavicí?

  1. Příprava je klíčová: Než začnete, ujistěte se, že je vaše pokožka dobře připravená. Teplá sprcha nebo obličejová sauna pomůže otevřít póry a změkčit vousy. Použijte kvalitní holicí krém nebo mýdlo, které vytvoří bohatou pěnu a usnadní klouzání strojku po pokožce.

  2. Napněte pokožku: Při holení je důležité pokožku lehce napnout. Můžete to udělat pomocí volné ruky, která napne oblast, kterou zrovna holíte. To pomůže minimalizovat riziko pořezání a zajišťuje hladší tahy.

  3. Správný úhel a tlak: Držte holicí strojek Charleston Uptown pod úhlem přibližně 30 stupňů vůči pokožce. Začněte s jemným tlakem a postupně zjistíte, jaký tlak je pro vás ideální. Příliš silný tlak může vést k podráždění pokožky, zatímco příliš slabý tlak nemusí být dostatečně efektivní.

  4. Krátké a jemné tahy: Místo dlouhých tahů používejte krátké a jemné tahy. Po každém tahu strojek opláchněte pod teplou vodou, abyste odstranili zbytky vousů a pěny.

  5. Holte se po směru růstu vousů: Nejlepší je začít holit po směru růstu vousů, aby se minimalizovalo podráždění. Pokud je potřeba, můžete udělat několik tahů proti směru růstu, ale buďte opatrní a používejte jemný tlak.

  6. Ošetření pokožky po holení: Po dokončení holení opláchněte obličej studenou vodou, aby se póry uzavřely. Poté použijte balzám po holení nebo hydratační krém, který zklidní a hydratuje pokožku.

Proč zvolit Charleston Uptown?

Charleston Uptown je více než jen holicí strojek. Je to investice do kvalitního holení a zdravé pokožky. Díky své otevřené hlavici poskytuje neuvěřitelně hladké a precizní oholení, které ocení každý muž, který se chce cítit a vypadat skvěle. Navíc jeho elegantní design a robustní konstrukce znamenají, že vám bude sloužit po mnoho let.

Navštivte charlestonclub.cz a pořiďte si Charleston Uptown, abyste každý den zažili to nejlepší z holení. Ať už jste zkušený holič nebo teprve začínáte, tento strojek vám poskytne výjimečný zážitek z holení.


Napište komentář


Berte prosím na vědomí, že komentáře musí být před publikováním schváleny.