Dárek pro muže na Valentýna


Dárek pro muže na Valentýna

Hledáte perfektní dárek pro svého milovaného k svátku svatého Valentýna? Dál už nemusíte. Udělejte mu radost a darujte jednu z dokonale tenkých slim peněženek Charleston. 

Proč darovat peněženku?

Zamyslete se nad tím, co každý muž nosí denodenně u sebe? Není toho obvykle moc. Z funkčních doplňků obvykle jen hodinky a peněženku. Z módních doplňků obvykle jen minimum šperků. Chcete mu k svátku zamilovaných přece dát něco, co by měl neustále u sebe. Něco, co si s Vámi spojí a co mu připomene, že ho máte ráda. Každý den. Na dlouho. Peněženka je proto vedle drahých hodinek a šperků ideálním kandidátem na valentýnský dárek. Je krásná, elegantní, muž ji bude nosit neustále u sebe a dlouho vydrží (naše peněženky jsou z pravé italské telecí kůže). Jednoduše perfektní dárek k Valentýnovi.

Jakou peněženku vybrat?

Můžete se inspirovat v našem předchozím článku o tom, jak vybrat peněženku pro muže nebo sáhnout po jednom z našich nejoblíbenějších modelů níže. Jakou peněženku by si Váš muž představoval? To je otázka, která souvisí s tím, jaký Váš muž vlastně je? Co má (kromě Vás) rád? Co by mu nejvíce sedělo? Jaký je jeho styl?

Tenké kožené peněženka Charleston

 

Pro seriózního, konzervativního muže

Potom je pro něj ideální naše všestranná krotitelka kapesního chaosu - Broadway. Svou konzervativní, ale zároveň specifickou barevností se trefí do vkusu. Svým tenkým tělem klame, ale pojme toho opravdu hodně. Mrkněte sama na recenzi jedné z těch, které peněženku darovaly.


“Penezenku jsem zakoupila jako darek a jsem nadsena, je opravdu krasna a kvalitni, dekuji!”

Mirka U., majitelka peněženky Broadway

Pro odvážného muže

Je energický, odvážný, prostě živel? Pak se mu určitě trefíte do vkusu s naší nejprodávanější peněženkou - Harlem. Nebo, je-li navíc i…

…elegantní,

pak rozhodně nešlápnete vedle s naší sofistikovaně odvážnou Manhattan, která sedne každému elegánovi. Černá je prostě černá. A elegance k Valentýnovi prostě patří.

Katka A., která darovala Harlem a Ondřej M., který byl obdarován peněženkou Manhattan to shrnuli krásně:


"Je dokonalá."
“Je presne takova, jak jsem si ji predstavoval. Pruvodni dopis potesil ;)"

Pro minimalistu

Miluje jednoduchost, funkčnost, estetickou dokonalost a… samozřejmě Vás? Pak je pro něj perfektní naše miniaturní peněženka Queens. Malá, ale královsky šikovná peněženka je výjimečná mimojiné i svým specifickým prostorem pro bankovky. Kdo ji zkusil, nechce jinou. Mrkněte, co nám k tomu napsal muž, který už naši Queens má:

"Pěněženka je naprosto super, elegantní a má prostě šmrnc.”

Ondřej M., majitel peněženky Queens

Udělejte mu opravdovou radost

Svátek zamilovaných je skvělou příležitostí, při níž svému muži můžete darovat hodnotný dárek, který Vás zároveň nezruinuje a jemu udělá opravdovou radost. Neznám žádného muže, který by se rád tahal s obrovskou peněženku. Udělejte mu tentokrát radost a darujte tenkou peněženku z italské kůže. Odmění se Vám, uvidíte...

 


Napište komentář


Berte prosím na vědomí, že komentáře musí být před publikováním schváleny.