Kdy vyměnit peněženku za novou?


Stará kožená peněženka

Pro většinu z nás je výměna peněženky docela nepříjemná záležitost. Není moc mužů, kteří by v těchto věcech vyhledávali změnu… Existuje poměrně málo racionálních důvodů, proč starou peněženku vyměnit za novou. Pokud se k tomu chystáte, mrkněte na naše tipy a vyvarujte se tak nepříjemnostem, nepohodlí nebo špatnému nákupu.

Vyměňte, pokud je velká

Peněženka by měla vydržet hromadu let. Pokud vám ale dělá bouli v kapse, je nejvhodnější čas na výměnu nebo alespoň změnu návyků. Slim peněženky jsou stejně univerzální, jako standardní prkenice. Navíc jde o stylový doplněk, což je o důvod víc udělat konečně změnu. Od nošení peněz, přes karty i příležitostnou zbytečnost (na krátkou chvíli)—slim peněženky zvládnou vše. Nejprve si ale udělejte jasno v tom, co v peněžence opravdu potřebujete mít. Mrkněte třeba na náš samostatný článek o tom, jak má vypadat pánská peněženka.

Pokud se změny zatím z nějakého důvodu obáváte, mrkněte alespoň na naše tipy, jak zredukovat zbytečnosti ve vaší současné peněžence.

Vyměňte, pokud je opotřebovaná

Možná se teď díváte na svou starou koženou peněženku a říkáte si: “kde se stala chyba?”. Nebojte, nejste sami. Běžná peněženka je jednoduše navržena tak, aby vám umožnila do ní nacpat kdeco. Oproti tomu slim peněženka je systematicky vytvořena tak, aby se do ní vešlo jen to opravdu důležité. Opotřebení vlivem nadměrného namáhání je u běžné peněženky obvyklé. Slim peněženka vydrží daleko déle, už jen z toho důvodu, že se do ní vejde méně věcí. Navíc, pokud milujete patinu na své současné kožené peněžence, tak nemějte strach—naše slimky jsou vyrobeny výhradně z nejjemnější italské teletiny nejvyšší kvality a budou stárnout do krásy stejně skvěle, jako vaše současná kapesní společnice.

Vyměňte, pokud vám nevyhovuje

Změna je život. I když ji v některých ohledech nevyhledáváme příliš často, někdy je jednoduše potřeba si říct “a dost!” a udělat těch pár kroků navíc k tomu, aby vše bylo lepší. Všichni se měníme ať chceme nebo ne. Z kluků se stávají muži, měníme povolání, společenské postavení, máme různé zájmy. Koneckonců i roční období se prostě jen tak mění a nenaděláme s tím vůbec nic. Tak proč mít pořád jednu starou ošklivou a nabobtnalou šrajtofli, kterou se při placení po obchodní večeři stydíte vytáhnout nebo proč s sebou i v létě tahat objemnou peněženku? Zamyslete se: opravdu vám současná peněženka vyhovuje? Není něco, co by na ní mohlo být lepší? Nemohla by se ám lépe nosit? Nebylo by příjemnější nevytahovat z kapsy šrajtofli velikosti minivanu a nebylo by náhodou lepší mít v ní trochu pořádek? Pokud si alespoň na jednu z těchto otázek odpovíte ano, tak udělejte změnu. Kupte si peněženku, která vám bude vyhovovat

Rozhodli jste se peněženku vyměnit?

Pokud z jakéhokoli důvodu přemýšlíte o změně peněženky, mrkněte na naši nabídku slim kožených peněženek. Určitě si vyberete.

 


Napište komentář


Berte prosím na vědomí, že komentáře musí být před publikováním schváleny.