Naše nejprodávanější peněženky podrobně


Charleston Harlem

Naše první a zcela jednoznačně nejprodávanější slimka, která se už hřeje v kapsách stovek spokojených zákazníků. S poměrně odvážným exteriérem a naším signature interiérem v oranžové barvě si už získala srdce mnoha gentlemanů a podle všeho ji denně využívá i několik dam, za což vám všem patří převeliké díky 🙂

V čem je Harlem výjimečná? Především v kombinaci kompaktních rozměrů a velkého prostoru pro karty a peníze. V pohodě zvládne přehledně uspořádat až 10 karet a slušný štos bankovek. Navíc, jako naše jediná plnohodnotná slim peněženka, dokáže do skryté kapsy pod elegantní klopou bezpečně skrýt i několik mincí. Díky kompaktním rozměrům a střihu na výšku se skvěle vejde do náprsní kapsy nebo kapsy u kalhot. Zatím jsem se nesetkal s kapsou, která by Harlem odmítla 🙂

Komu a k čemu se Harlem nejlépe hodí?

Harlem je ideální pro každého, kdo chce lehce zredukovat obsah své současné peněženky a zároveň elegantně uskladnit poměrně velké množství nezbytností. Pokud totiž nechcete svou současnou peněženku redukovat nikterak radikálně, ale chcete odstranit jen přebytečný balast, pak s Harlem dosáhnete ideální harmonie. Skvěle se hodí k modrému obleku nebo saku, neudělá ale ostudu ani v kombinaci s černými koženými doplňky, případně elegantním hnědým sakem nebo blazerem. Pokud přidáte do klopy kapesníček v komplementární barvě, máte po stránce stylu vyhráno.

Z čeho a jak je Harlem vyrobena

Jako u všech našich peněženek je jejím základním stavebním kamenem dokonale vyleštěná a přírodně činěná jemná italská teletina nejvyšší kvality, kterou doplňuje odolná tkanina uvnitř, v kombinaci s minimalistickým, barevně sladěným prošíváním.

Charleston Bronx

Na přelomu roku 2019 a 2020 naše zatím nejnovější slim peněženka, která se hrdě pyšní tím, že vynechává vše zbytečné a nepřidává vůbec nic navíc. A tak to u minimalistického doplňku zkrátka má být. Bronx je barevně odvážná, rozměrově vstřícná a přesto stále dokonale tenká peněženka střižená na šířku. Budete-li k ní přistupovat s množstvím karet a dokladů střízlivě, nedostanete se přes 1 cm tloušťky, což vaše kapsa rozhodně ocení. 

V čem je Bronx výjimečná a proč byste si měli vybrat právě ji? Protože jde o perfektně zpracovanou peněženku z exkluzivního materiálu, která je svým designem z principu osekána na minimum. Pokud jste příznivcem minimalismu, ale zároveň nechcete přijít o komfort plnohodnotné peněženky, pak se jí vyrovná snad jen naše černá peněženka Manhattan. Navíc se, v záplavě černých a hnědých peněženek, se svým odvážným exteriérem ve světle modré barvě skvěle hodí pro každého individualistu!

Komu a k čemu se Bronx nejlépe hodí

Bronx perfektně sedne osobnostem, které rády boří konvence. Pokud máte rádi italský styl business casual, který skvěle kombinuje standardní prvky s živými barevnými doplňky, pak je pro vás naprosto ideální. Bude se k vám skvěle hodit i pokud máte v přístavu zaparkovanou jachtu nebo před rezidencí Jaguar E-Type. Nebo obojí. 🤷‍♂️

Z čeho a jak je Bronx vyrobena

Z italské kůže, jak jinak. Tentokrát ovšem jde o kombinaci dvou částí teletiny, přičemž sám nevím, kterou z nich mám raději—zda lesklý zevnějšek nebo polomatný světle šedý vnitřek s o odstín světlejším prošíváním. Oba typy kůže jsou opět přírodně vyčiněny a perfektně seříznuty.

Charleston Manhattan

Naše černočerná stálice, které jsou vlastní hned dva důležité přívlastky: elegance a minimalismus. Pokud hledáte tenkou stylovou peněženku, která vám z principu nedovolí nosit s sebou zbytečnosti, pak jste našli tu pravou. Manhattan je střízlivější předchůdkyní naší odvážné Bronx, která svou barevností nemusí sednout každému. Kombinace leštěné černé a našeho signature oranžového interiéru jí dává do vínku to nejlepší z obou světů—konzervativní exteriér a individualistický vnitřek.

Manhattan už v kapse dělá radost stovkám spokojených zákazníků a jsem přesvědčen o tom, že když si vyberete Manhattan jako svou první slimku, tak konečně zjistíte, jak má vypadat pořádná peněženka moderního muže: designově čistá, elegantní, naprosto minimalistická.

K čemu a pro koho se Manhattan hodí?

Manhattan je radikálnější branou do světa tenkých peněženek. Nutí své majitele odstranit vše přebytečné a ponechat jen to důležité. V ideálním případě do ní dostanete 2 platební karty, 2 doklady a pořádný štos bankovek. Vejde se toho do ní samozřejmě víc, ale pak už tak trochu jdete proti jejímu smyslu. Skvěle padne do kapsy každému, kdo nosí slim kalhoty či made-to-measure sako, ale i tomu, kdo je naopak prostorově objemnější. Ani o ní nebudete vědět, tak malá je.

Z čeho a jak je Manhattan vyrobena?

V tuto chvíli vás už asi nepřekvapí, že z jemné italské telecí kůže, nicméně v případě Manhattan je dobré zmínit její dokonalý lesk. Černočerná lesklá kůže totiž vyzařuje cosi magického, co jiný odstín zkrátka nedokáže. Jde samozřejmě—uvnitř i vně peněženky—opět o přírodně činěnou, dokonale zpracovanou kůži, kterou doplňuje odolná podšívka a minimalistické prošívání v barvě kůže.

Charleston Broadway

Naše druhorozená a zdaleka nejprostornější peněženka, kterou nově nabízíme s temně matným černým zevnějškem v kombinaci s tmavě modrým vnitřkem. Tato kapesní společnice šitá na šířku je jako stvořená pro zkrocení kapesního chaosu. Má hromadu kapes a nabízí hromadu možností, jak svůj příruční inventář zkonsolidovat do podoby, v níž bude vládnout řád.

Díky vydatné nabídce prostoru je ovšem taky nejtlustší z našich peněženek. Pokud nebudete opatrní, klidně se dostanete až na 1,5 cm tloušťky, což by vás mohlo nemile překvapit. Proto i u Broadway platí, že střídmější přístup nese své ovoce. Pokud chcete poradit, co v peněžence opravdu nenosit, mrkněte na náš článek.

K čemu a pro koho se Broadway hodí?

Broadway je pro každého, kdo se necítí na zásadní redukci obsahu peněženky. Je také pro každého, kdo zkrátka z nějakého praktického a pragmatického důvodu nemůže obsah své peněženky zredukovat na pár platebních karet, dva doklady a bankovky. Stejně tak je vhodná pro cestovatele, kteří s sebou rádi nosí mimo cizí měny i bankovky měny domácí—nabízí totiž skvělou skrytou kapsu pro oddělení bankovek. Je také výborná, když chcete zapnout stealth mód a nedávat případným zlodějům okatě najevo, že v peněžence máte kromě bankovek nižší nominální hodnoty i částky, které by už stály za odcizení. Skvěle se hodí k oblekům, sakům a blazerům, protože perfektně padne do náprsní kapsy. Pro běžné nošení v zadní kapse kalhot je—zejména ve spojení s kalhotami střihu slim nebo slim-fit—už dost objemná.

Z čeho a jak je Broadway vyrobena?

Opět jde o výběrovou italskou teletinu, která přináší odolnost, stálost, ohebnost a pružnost. Aby peněženka zůstala co nejtenčí, je její podšívka vytvořena z tenké, ale velmi odolné tkaniny. Její nadčasový elegantní design nakonec podtrhují švy v barvě podkladové kůže.

 


Napište komentář


Berte prosím na vědomí, že komentáře musí být před publikováním schváleny.